Foto-Time.net

Pełna wersja: Konkurs W.I.N.K.O - dyskusje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na dzikich byl taki temat wiec i tutaj powinien byc Smile Mam pytanie wlasnie dot. obecnego konkursu a dokladnie glosowania. Na blogu jest pole

Ankieta: - tylko ze nic tam nie ma Big Grin Glosowanie rozumiem odbywa sie rowniez poprzez wyslanie PW ? Jesli tak to gdzie jest ta opcja Rolleyes

szulzykk napisał(a):
Na dzikich byl taki temat wiec i tutaj powinien byc Smile Mam pytanie wlasnie dot. obecnego konkursu a dokladnie glosowania. Na blogu jest pole

Ankieta: - tylko ze nic tam nie ma Big Grin Glosowanie rozumiem odbywa sie rowniez poprzez wyslanie PW ? Jesli tak to gdzie jest ta opcja Rolleyes

Na wyniki edycji V głosujemy tradycyjnie, czyli przez PW do subbassa na forum.dzikie.net. Edycja 6 będzie już w pełni na foto-time i tutaj bedzie link do ankiety

Dziekowac Dziku Smile Juz nie moge sie doczekac kolejnej edycji. Ogolnie jak poziom oceniacie?

szulzykk napisał(a):
Ogolnie jak poziom oceniacie?

Z edycji na edycję jest coraz lepiej

Tez tak sadze. 3mam tylko kciuki ze coraz wiecej osob bedzie bralo udzial no i portal sie rozwinie Smile
jak tematy beda lepsze to bedzie bralo wiecej osob;p
kurcze nie chce mi się sprawdzić do kiedy można oddawać głosy ;]

... o już wiem ;] do wczoraj ;p
Gratulowac zwyciezcy Smile Ladne zdjecie Dziku Smile
też mi sie podobało ;] to jaki w końcu jest kolejny temat?
Przekierowanie