witam,
nowe forum, nowy temat;]
dosc nietypowe zdjecia jak na mnie, ale w nocy takie cos sobie wymyslilem, za tlo i oswietlenie robily 3 kartki a4 + niebieski led;]
1.
2.

szpoko, dwójka ciut lekko przepalone - troche razi po oczach... jedyneczka wyszla b. ladnie.
Jak przedmowca: 1 bardzo fajne, 2 raaazi ;/
na sportowo, wiem ze troche szumi ale mocno to przeszkadza?
3.
4.

Wyciągałeś tło? bo coś za bardzo szumi jak na iso 800 w 350d...
Pierwszy plan przepaliło, zwłaszcza drugie zdjęcie.
Wolałbym ciemniejsze tło niż przepalone nogi

i/lub mniejszą GO - tak koło f3,5 (jeżeli Cię obiektyw nie trzyma).
Dynamiczne - podoba mi się, choć może lekkie poruszenie (czas powiedzmy 1/30s) podkreśliło by jeszcze dynamikę? (poruszone zdjęcia są teraz modne hehe

)
Spróbuj kiedyś takiej techniki: ustaw nieco dłuższy czas ekspozycji i śledź cel obiektywem. Tło wychodzi rozmyte, a obiekt główny ostry (w miarę

) fociłem tak kiedyś rajd i efekt był niezły. Jak się dokopię do tych fotek to wrzucę.
rozumiem o co ci chodzi, ale nie zalezalo mi na poruszonych tylko na zamrozonych kadrach. a jezeli chodzi o tlo to mocno wyciagalem zdjecia bo byly dosc ciemne, zreszta mam z tym problem ze wzgledu na monitor i nie wiem czy zdjecie nie jest za ciemne/jasne.
popieram, przydało by się trochę więcej dynamiki na tych zdjęciach
Spróbuj kiedyś takiej techniki: ustaw nieco dłuższy czas ekspozycji i śledź cel obiektywem. Tło wychodzi rozmyte, a obiekt główny ostry (w miarę

) fociłem tak kiedyś rajd i efekt był niezły. Jak się dokopię do tych fotek to wrzucę.
To się nazywa panoramowanie 
5. czysta woda, sily doda!

Hmm nic tylko sie w takiej wykapac

Az mi ciarki przeszly. Wsbogacales kolorki ?