Foto-Time.net

Pełna wersja: Zdjęcia [D_S]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
widzę większość (wszyscy?) użytkowników póki co z dawnego dzikiego... Też się kiedyś tam przewinąłem, ale nie ukrywam, że temat foto bardziej mnie interesuje Smile
Do rzeczy. Na początek kilka fotek z ostatnich wakacji.

Numeruj fotki Wink Trzecie jak by to byl hdr by wymiatalo Smile W pierwszym jest jakis za bardzo centralny kadr jak dla mnie Smile A drugie ... za ciemne ...
Co do zdjęcia 2, to zasadniczo takie było światło... Słońce było za mgiełką i ciemniało. Musiałem użyć submaksymalnego ISO, żeby falę zamrozić, dlatego nieco szumi. Ale szumofobem nie jestem więc dla mnie ok Smile
imo jedynka zbyt centralnie, gdyby te linie wszystkie zbiegały się w którymś z mocnych punktów było by IMO lepiej, podobnie dwójeczka. Linia podziału równo w środku - razi jakoś... poza tym ciężko skupić się na czymś konkretnym ładny zachód i ładne fale, razem coś to jakoś tak coś nie tego ;] ;p
trójeczka jest w deche ;] żadne tam HDRki, kontrastowa linia tych tam krzaków na tle kolorowego nieba - miodzio. Na upartego mozna by ciachnąć troche tego nieba z góry (np do formatu 16:9)
/4/

/5/
nie pal, bo nie urośniesz

4 fajna, a nie masz np zeby sie troche przeplynela pod slonce ? Tez mysle to by fajnie wygladalo bo ledwo widoczna jest. 5 ... Kot jak kot Smile
heh - co do kota, to zdjęcie sytuacyjne - stanął nad petem jakby przed chwilą wypalił i wyrzucił, a teraz patrzy niewinnie Smile

nie mam łódki centralnie pod słońcem, chciałem uniknąć zgromadzenia wszystkich elementów w jednej linii kadru. Ale mam łódkę z drugiej strony słońcaSmile

/6/

/7/
No jak dla mnie to teraz lepiej wyglada Smile Zachodzik wyzej tez jest fajny Smile
Kraków, grudzień 2007
/8/

Słowacja, grudzień 2007
/9/
8 bardzo klimatyczna, i te ptaki po prawej;]
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie